0493-341572 info@gebrswinkels.nl Hazeldonkseweg 11, Vlierden Geloër Kapelweg 7, Belfelt Stikker 22, Asten

Over ons

Sinds de oprichting van Gebr. Swinkels in het begin van de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, weg- en waterbouw en grond- en sloopwerken. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen met vestigingen te Vlierden, Asten en Belfeld.

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. U krijgt een duidelijk verhaal, waarbij wij graag proactief meedenken en adviseren. Dankzij korte lijnen zijn wij toegankelijk en bereikbaar, ook buiten kantooruren. Voor onze vaste klanten gaan wij door het vuur.

Bent u op zoek naar betaalbare bouwmaterialen? Neem dan eens een kijkje op: www.gebrswinkels-gebruiktebouwmaterialen.nl hier vindt u een ruim assortiment aan gebruikte materialen.

Wanneer een pand gesloopt wordt, zijn er vaak nog veel materialen aanwezig die hergebruikt kunnen worden. Van een balk, kraan, kozijn of deur tot trespa platen. Het aanbod is echt enorm!

Ons team haalt alle materialen zorgvuldig uit de gebouwen. Hierna worden ze gesorteerd en naar onze locatie in Asten gebracht.